preventie

Cursus preventiemedewerker

Heeft uw organisatie al een deskundige preventiemedewerker? Naast dat dit wettelijk verplicht is, helpt een preventiemedewerker ook uw bedrijf gezond te houden. De preventiemedewerker zorgt samen met de werkgever voor goede arbeidsomstandigheden en het voorkomen van ongevallen

In deze praktische en interactieve training leert u welke taken en verantwoordelijkheden de preventiemedewerker heeft. Onderwerpen uit de Arbowet en het beheersen van Arbo risico’s komen aan de orde maar ook waar u rekening mee dient te houden bij het opzetten en uitvoeren van preventiebeleid.

Na de training bent u in staat om de belangrijkste arbeidsrisico’s op organisatie- en brancheniveau te signaleren en kunt u uw organisatie adviseren over de aanpak van die risico’s.

Specifieke voorkennis is niet vereist.

Deze training duurt 1 dagdeel en is zowel in company als bij open inschrijving te volgen. Voor het complete cursusoverzicht en de actuele data kunt u mailen naar info@sic-arbo.nl of vul het contactformulier in.

NIEUWSGIERIG naar een samenwerking?

Bent u benieuwd of [SIC] Arbo bij uw organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact op met Michèle van den Bijllaardt, tel: 0174-35 21 34 of info@sic-arbo.nl